17.11.2020 – Luci e acasă

Luci e de azi în izolare acasă. Deşi bolnav de COVID, se pare că are o formă uşoară, aşa că medicii l-au externat azi şi l-au trimis acasă cu o salvare.

Mi-a trimis poza asta când a ajuns.


Urmează să îşi ia medicația şi să se monitorizeze singur. Sper să fie ok şi cu pancreatita şi cu covidul. După ce scapă de virus o să se întoarcă la spital să refacă CT-ul pentru a vedea cum au evoluat acumulările de lichid de pe pancreas.

I-am gătit azi trei feluri de mâncare de regim. Mă bucur pentru el ca şi-a pierdut gustul de la virus pentru că mâncarea asta e oricum fără gust. I-am cumpărat şi tratament pentru pancreatită şi a fost George pe seară să i le lase în fața uşii.

Mă bucur că e la el acasă. Se poate odihni, se poate spăla, are strictul necesar. Sper să fie bine.

Tata e în continuare internat în Adjud. Ieri i-au recoltat testul din nou. Mâine primeşte rezultatul. Simptomele de covid nu sunt foarte puternice. Însă are glicemia foarte mare şi îi e foarte greu să o țină în frâu cu insulină. Zice că medicația pentru covid ar anula efectul insulinei. Nu ştiu dacă e aşa sau nu, dar ştiu ca se chinuie să îşi țină glicemia sub control de câteva zile.

Mama a ieşit din evidența DSP-ului pentru izolare. Au trecut 12 zile de când tata e la spital şi ea nu are nimic. Cred că e ok să spun acum că ea nu a luat virusul.

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.