Ajunge!

M-am saturat!

M-am saturat sa nu pot merge cu caruciorul afara din cauza masinilor parcate peste tot, sa ma tem de spitale ca de naiba si sa aleg sa dau bani unui sistem privat de sanatate pentru niste servicii de care ar trebui sa beneficiez gratuit la stat. Sunt satula de inghesuiala de pe sosele si de a-mi petrece viata in masina pentru ca nu am autostrazi. Nu inteleg cum in anul 2017 ma uit stupefiata la comportamentul grotesc al  domnului Serban Nicolae. Cum am ajuns sa traiesc intr-o tara in care oameni ca el ne conduc? M-am saturat sa ma intreb ce voi face cand creste Bianca pentru ca sistemul de educatie e varza. M-am saturat de tristetea oamenilor si de ura din privirea unor batrani. Si cei de sunt acolo sa repare toate astea nu fac altceva decat sa distruga – justitia, bunul simt si orice urma de speranta intr-un maine decent.

M-am trezit astazi si ma intreb cum am ajuns aici. Ce caut eu in tara asta? Ce cautam noi in tara asta?

M-am hotarat ca vreau o alta tara, ca merit mai mult, ca noi meritam mai mult. Asa ca voi pune umarul la a o construi. Cand trebuie facut ceva si vad ca e facut prost, pun mana si fac eu!

Poate sunt o idealista naiva. Este posibil, dar trebuie sa incerc. Ca ceva sa fie realizat, trebuie sa crezi ca e posibil. Daca voi obosi si imi voi pierde speranta, voi pleca. Voi pleca asa cum au facut atatia cunoscuti, spre zari mai civilizate unde copilul meu va avea mai multe sanse. Sper sa nu vina momentul ala, pentru ca stiu ca sunt multi oameni capabili si cu intentii bune in tara asta.

Noi toti meritam mai mult de atat! Trebuie doar sa trecem peste comoditatea asteptarii sa faca altii ceva pentru noi. Nu ne permitem luxul asta inca.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.